20 éve a gazdák szolgálatában!

A Gyöngyagrár Kft 1997-ben kezdte meg mezőgazdasági gépek és alkatrészek forgalmazási tevékenységét Gyöngyösön három fővel és általános termékkínálattal.

Mára több mint 6 főt foglalkoztató, Heves-, Nógrád, Pest- és Jász-Nagykun-Szolnok megye területét lefedő kereskedelmi és vevőszolgálati hálózattal rendelkezik.

Széles munkagép kínálatunk teljes munkavégzést biztosít a Szántóföldi-, Kertészeti- és Állattenyésztési ágazatban dolgozók részére.

Szakképzett, elhivatott szerviztechnikusok minden igényt kielégítő műhellyel, vagy helyszíni javítással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Nemzetközi mezőgazdasági alkatrész hálózat tagjaként több mint 200.000 alkatrészt kínálunk ügyfeleink részére, személyesen vagy kényelmes otthoni ügyintézéssel, és webshoppal.

Több mint 10 éve vagyunk Zetor márkaképviselet. A Zetor traktorok mellett hivatalos forgalmazói vagyunk a Belarus, Solis, Weidemann, TracLift, Fella, Metalwolf, Forrás Gépek, Ostraticky, AJG Agrogép, Kühne, Farmgép, Metal-Fach, Komáromigép gyártók termékeinek.

Vállalkozásunk az elmúlt 20 év alatt a megbízhatóságáról vált ismertté a gazdálkodók körében, köszönhetően az általunk képviselt márkák minőségi- és technikai színvonalának. Termék kínálatunkkal a felmerült gépigényeket teljes körűen ki tudjuk elégíteni, minden feladathoz és üzem mérethez a megfelelő gépet ajánlva.

Az elmúlt 20 év közös munkát megköszönve állunk továbbra is az Önök szolgálatában!

 

Előházi János

cégvezető